Imádott Pho levesünk, most a Hai Nam Pho Bistroban - FecskeFészek

Imádott Pho levesünk, most a Hai Nam Pho Bistroban

Pho.... vietnámi leves, marhából (alapvetően). Tele rizstésztával, friss zöld fűszerekkel, jó csípősen - utóbbi annak aki, szereti, merthogy szinte minden ízesítést magad választhatsz meg és adhatod hozzá ehhez az igazán laktató ételhez.

Ugye van a Funky Pho, amiről már írtunk. Na az nagyon jó volt, meg amúgy is imádjuk a Pho levest, szóval a FecskeFészek rendes előírt meetingjének - azaz a barátnőscsajos estének - helyszínéül a Hai Nam Pho Bistro-t választottunk. 

Aki egy kicsit is ismeri Budapest gasztrohelyeit, az már biztosan próbálta, de legalább hallott erről a bisztróról. Szóval nem is akarnám túlragozni, mert már ezren írtak róla... 

Inkább azt nézzétek meg, mi milyen jól éreztük magunkat :)

az utolsó falatig-cseppig eltüntettünk mindent a tálunkból :)

Funky Pho vs Hai Nam Pho Bistro


Maga a hely nagyon egyszerű, de kellemes. Kényelmesen elfértünk, jót tudtunk beszélgetni. Kedvesek, családias a hangulat. Kiszolgálás, étterem ötös (ötös skálán persze...). A Funky Pho-hoz képest érdemesebb ide jönni, ha egy finom leves mellett szeretnétek beszélgetni. Mert az Hai Nammal összevetve inkább gyorsétterem, a szó jobbik értelmében. 
De nézzük a levest: minősített többséggel, ellenkező szavazatok nélkül arra jutottunk, szeretjük ezt a levest is, finom, de a "ízrobbanás" elmaradt. Összehasonlításban úgy tűnik egyelőre Funky Pho fanok maradunk.

Próbáltad már mindkettőt? Vagy valamelyiket? Kíváncsiak vagyunk Neked melyik a kedvenced! Írd meg kommentben itt, vagy a facebook oldalunkon! Ha nem akkor irány levest enni ;)






You Might Also Like

0 megjegyzés